Pizza Stone Deluxe

DUK 42*

We've got it!

Productnummer: 8713638050447
Fabrikant: Boska
Lengte: 295 mm
Breedte: 295 mm
Hoogte: 25 mm
Productinformatie "Pizza Stone Deluxe"

Steenovenkwaliteit pizza’s maak je thuis helemaal zelf met de Pizzasteen Deluxe. Deze handige pizzasteen absorbeert vocht, wat voor een extra knapperige pizzabodem zorgt. Geschikt voor gebruik in de oven of op de barbecue. Met handige rand die voorkomt dat je pizza van de steen valt.

Pizza’s van steenovenkwaliteit
Met deze pizzasteen ben jij altijd verzekerd van pizza’s met een knapperige bodem. Op een normale ovenplaat wordt een zelfgemaakte pizza snel sompig. Deze steen absorbeert het vocht dat uit de pizza komt. Het resultaat? Pizza’s van steenovenkwaliteit, zoals bij een echte pizzeria.

Extra luxe pizzasteen
Deze luxe pizzasteen heeft een diameter van 29 cm. Je gebruikt hem voor het bakken van pizza’s in de oven of op de BBQ. Door de opstaande rand aan de achterkant, schuif je je pizza nooit per ongeluk van de steen af.

Houdt warmte goed vast
Deze pizzasteen is dikker dan de meeste pizzastenen op de markt. Het voordeel? Warmte wordt beter vastgehouden. Hierdoor koelt de steen minder snel af. Dit vergroot weer de kans op een extra crispy pizzabodem. Heerlijk!

Zo maak je de pizzasteen schoon
Plaats de steen nooit in de vaatwasser en was hem ook niet met water af. De steen absorbeert namelijk water en dit vergroot de kans dat hij tijdens een volgend gebruik breekt. Zonde! Met een houten of plastic spatel verwijder je voorzichtig aangebakken pizzaresten. Haal daarna nog een droge keukendoek over de steen heen. Na veelvuldig gebruik zullen er vlekken op de steen ontstaan. Dit is niet erg; het verandert de smaak van de pizza’s niet!

Merk "Boska"
Het merk Boska is opgericht door Willem Bos in Bodegraven. Hij was edelsmid tot het moment dat de kaasboeren gingen vragen om wielen te maken voor de karren die de paarden trokken. Van hieruit is hij steeds meer producten voor de kaasboeren gaan ontwikkelen en daar was het begin van Boska. Nu vele jaren later staat Martijn Bos, als vierde generatie, aan het roer van Boska. HIj heeft ervoor gezorgd dat Boska internationaal ging en wereldwijd het merk voor kaasproducten is geworden! Momenteel heeft het merk Boska het grootste assortiment hoogwaardige kaasaccessoires ter wereld dus voor ieder wat wils!
Aantal in verpakking: 1
Garantie: 10 jaar
Magnetron bestendig: Nee
Met soft-close: Nee
Tarrafunctie: Nee
Vaatwasmachine bestendig: Nee