Nordic Kitchen Kom - Ø 13.5 cm - 400 ml - Zwart - Eva Solo

DUK 19*

We've got it!

Productnummer: 5706631165457
Fabrikant: Eva Solo
Lengte: 13.5 mm
Breedte: 13.5 mm
Hoogte: 4.5 mm
Productinformatie "Nordic Kitchen Kom - Ø 13.5 cm - 400 ml - Zwart - Eva Solo"

De kommen van de Nordic Kitchen serie van Eva Solo zijn te herkennen aan hun minimalistische en stijlvolle design. Het donkere keramiek geeft de borden een rustieke en elegante uitstraling. De kommen zijn ideaal voor dagelijks gebruik, maar misstaan ook niet tijdens een etentje. Door zijn formaat van 13,5 cm zijn deze kommen perfect voor ontbijt gerechten, salades en soepen. Verder zijn deze kommen geschikt voor de vaatwasser, vriezer, oven en magnetron. Combineer ze met de andere items uit de Nordic Kitchen serie om de hele tafel in dezelfde stijl aan de kunnen kleden.

Pluspunten:

  • Geschikt voor dagelijks gebruik en etentjes
  • Geschikt voor de vaatwasser, vriezer, oven en magnetron
  • Te combineren met andere items uit de Nordic Kitchen serie

Minpunt:

  • Breekbaar

Eva Solo is een wereldwijd bekend Deens merk en bestaat sinds 1913 maar had zijn grote doorbraak pas in 1952 met een brood en vlees snijmachine waarna er nog vele volgde. Eva Solo heeft zich sinds die tijd gespecialiseerd in het maken van mooi vormgegeven accessoires en keukenartikelen. Alle artikelen moeten mooi zijn om naar te kijken maar nog leuker zijn om te gebruiken en te hebben.

Merk "Eva Solo"

Eva Solo is een wereldwijd bekend Deens merk dat bestaat sinds 1913. Na de eerste grote doorbraak in 1952 met een brood- en vleessnijmachine, volgden er nog veel meer successen. Eva Solo heeft zich sinds die tijd gespecialiseerd in het maken van mooi vormgegeven accessoires en keukenartikelen. Alle artikelen zijn mooi om naar te kijken, maar nog leuker om te gebruiken en te hebben!

Aantal in verpakking: 1
Diameter in cm: 13.5
Garantie: 2 Jaar
Kleur: Zwart
Magnetron bestendig: Ja
Materiaal: Keramiek
Vaatwasmachine bestendig: Ja