Nordic Kitchen Diep Bord - Ø 20 cm - Zwart - Eva Solo

DUK 21*

We've got it!

Productnummer: 5706631165471
Fabrikant: Eva Solo
Lengte: 20 mm
Breedte: 20 mm
Hoogte: 4.5 mm
Productinformatie "Nordic Kitchen Diep Bord - Ø 20 cm - Zwart - Eva Solo"

De diepe borden van de Nordic Kitchen serie van Eva Solo zijn te herkennen aan hun minimalistische en stijlvolle design. Het donkere keramiek geeft de borden een rustieke en elegante uitstraling. De borden zijn ideaal voor dagelijks gebruik, maar misstaan ook niet tijdens een etentje. Door zijn formaat van 20 cm en hoge rand zijn deze borden perfect voor pasta gerechten, soepen en salades, maar voor een lekker stoofschotel zijn ze ook goed te gebruiken. Verder zijn deze borden geschikt voor de vaatwasser, vriezer, oven en magnetron. Combineer ze met de andere items uit de Nordic Kitchen serie om de hele tafel in dezelfde stijl aan de kunnen kleden. In verloop van tijd kunnen de borden gebruikssporen zoals krassen gaan vertonen. Dit is echter heel normaal en geen kwaliteitsdefect.

Pluspunten:

  • Geschikt voor dagelijks gebruik en etentjes
  • Geschikt voor de vaatwasser, vriezer, oven en magnetron
  • Te combineren met andere items uit de Nordic Kitchen serie

Minpunt:

  • Breekbaar

Eva Solo is een wereldwijd bekend Deens merk en bestaat sinds 1913 maar had zijn grote doorbraak pas in 1952 met een brood en vlees snijmachine waarna er nog vele volgde. Eva Solo heeft zich sinds die tijd gespecialiseerd in het maken van mooi vormgegeven accessoires en keukenartikelen. Alle artikelen moeten mooi zijn om naar te kijken maar nog leuker zijn om te gebruiken en te hebben.

Merk "Eva Solo"

Eva Solo is een wereldwijd bekend Deens merk dat bestaat sinds 1913. Na de eerste grote doorbraak in 1952 met een brood- en vleessnijmachine, volgden er nog veel meer successen. Eva Solo heeft zich sinds die tijd gespecialiseerd in het maken van mooi vormgegeven accessoires en keukenartikelen. Alle artikelen zijn mooi om naar te kijken, maar nog leuker om te gebruiken en te hebben!

Aantal in verpakking: 1
Diameter in cm: 20.0
Garantie: 2 Jaar
Kleur: Zwart
Magnetron bestendig: Ja
Materiaal: Keramiek
Vaatwasmachine bestendig: Ja