Kaasset Mini Geneva - Boska

DUK 29*

We've got it!

Productnummer: 8713638026060
Fabrikant: Boska
Lengte: 150 mm
Breedte: 20 mm
Hoogte: 8 mm
Productinformatie "Kaasset Mini Geneva - Boska"

Snij en schaaf de lekkerste kazen met de Kaasset Mini Geneva van BOSKA. De handvatten van de kaasschaaf en drie kaasmessen zijn gemaakt van rustiek beukenhout. Deze compacte en mooie set is perfect voor bij het serveren van een kaasplankje.
De gaten in het lemmet van twee messen zorgen voor minder contact tussen de kaas en het mes. Hierdoor blijft zachte kaas tijdens het snijden niet kleven, wat het snijden een stuk eenvoudiger maakt. Gebruik de punt om een stuk kaas aan iemand aan te rijken, zonder er met je handen aan te zitten.
Op het beukenhouten handvat staat de kaassoort waarvoor je de tool kunt gebruiken. Natuurlijk zijn er nog veel meer soorten kaas die je met deze set kunt snijden of schaven. Was de tools na gebruik even met de hand af. Dan blijven ze op z’n mooist. Je krijgt standaard 10 jaar garantie op de Kaasset Mini Geneva van BOSKA. 

Merk "Boska"
Het merk Boska is opgericht door Willem Bos in Bodegraven. Hij was edelsmid tot het moment dat de kaasboeren gingen vragen om wielen te maken voor de karren die de paarden trokken. Van hieruit is hij steeds meer producten voor de kaasboeren gaan ontwikkelen en daar was het begin van Boska. Nu vele jaren later staat Martijn Bos, als vierde generatie, aan het roer van Boska. HIj heeft ervoor gezorgd dat Boska internationaal ging en wereldwijd het merk voor kaasproducten is geworden! Momenteel heeft het merk Boska het grootste assortiment hoogwaardige kaasaccessoires ter wereld dus voor ieder wat wils!
Aantal in verpakking: 4
Aantal messen: 4
Garantie: 10 jaar
Kleur: Bruin
Materiaal: Hout,RVS
Serie: Boska Geneva
Vaatwasmachine bestendig: Nee