Kaasschaaf Vienna - Boska

DUK 19*

We've got it!

Productnummer: 8713638005287
Fabrikant: Boska
Lengte: 280 mm
Breedte: 80 mm
Productinformatie "Kaasschaaf Vienna - Boska"

De lekkerste, dunne plakken kaas maak je helemaal zelf met de Kaasschaaf Vienna van BOSKA. Het handvat is gemaakt van gerookt beukenhout. Hierdoor heeft hij een authentieke uitstraling en ligt hij heerlijk in de hand tijdens het schaven. Geschikt voor half harde en harde kaas, komkommer, wortel en andere harde groenten. 

Plakjes maken van je favoriete kaas is een fluitje van een cent met deze handige kaasschaaf. Zelfs na intensief gebruik blijft hij lang scherp. Was de schaaf na gebruik even met de hand af in een sopje van warm water en afwasmiddel. Je krijgt standaard 10 jaar garantie op de Kaasschaaf Vienna van BOSKA, waardoor je nog jarenlang de lekkerste kazen schaaft.

Merk "Boska"
Het merk Boska is opgericht door Willem Bos in Bodegraven. Hij was edelsmid tot het moment dat de kaasboeren gingen vragen om wielen te maken voor de karren die de paarden trokken. Van hieruit is hij steeds meer producten voor de kaasboeren gaan ontwikkelen en daar was het begin van Boska. Nu vele jaren later staat Martijn Bos, als vierde generatie, aan het roer van Boska. HIj heeft ervoor gezorgd dat Boska internationaal ging en wereldwijd het merk voor kaasproducten is geworden! Momenteel heeft het merk Boska het grootste assortiment hoogwaardige kaasaccessoires ter wereld dus voor ieder wat wils!
Garantie: 10 jaar
Kleur: Bruin
Materiaal: Hout,RVS
Met soft-close: Nee
Serie: Boska Vienna
Tarrafunctie: Nee
Vaatwasmachine bestendig: Nee